BU ÇINARIN ALTINDA HERKESE YER VAR”

 BU ÇINARIN ALTINDA HERKESE YER VAR”

İnegöl Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği, Şipali ve Çavuşköy muhtarları ile mahalle sakinlerini ağırladılar. Dernek Başkanı Mehmet Yılmaz, Bu çınarın altında herkese yer var” diyerek birlik beraberlik çağrısında bulundu.

İnegöl Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri önceki akşam Şipali ve Çavuşköy Mahallelerinin muhtarlarını ve mahalle sakinlerini ağırladılar.

ERTUĞRULGAZİ HERKESİN DERNEĞİDİR

Gerçekleştirilen ziyaretler esnasında açıklamalarda bulunan İnegöl Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Yılmaz, “Şipali ve Çavuşköy Mahallelerinin muhtarları ve mahalle sakinleri bu akşam ziyaretimize geldiler. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı şahsım ve derneğim adına teşekkürlerimi sunuyorum. İki muhtarımız da her daim yanımızda olarak çalışmalarımıza destek veriyorlar. Bu çınarın altında herkese yer var. Ertuğrulgazi Derneği herkesin derneğidir” dedi.

AKTÖRLERİ TÜRBELERE GÖTÜRMEK İSTİYORUZ

Diriliş Ertuğrul dizisinin kendilerinin tanıtımı açısından çok güzel olduğunu belirten Yılmaz, “Dizideki Baykoca ve Turgutalp karakterlerinin İnegöl’de olması Ertuğrulgazi derneğimizin ismiyle pekişmesi bizlerin dili kulağı olmuştur. Baykoca ve Turgutalp karakterlerini canlandıran aktörlerimizi İnegöl’deki türbelerimize götürmek istiyoruz” şeklinde konuştu.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22